Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale


punëtor

Ministri Amet IsufiAmet Isufi, Ministër i Punës dhe Mirëqenies Sociale.

Ahmet Isufi është i lindur me 01.10.1961 në fshatin Gjyrishec komuna e Dardanës. Shkollën fillore dhe atë te mesme e ka mbaruar në Gjilan, nderkaq në Universitetin e Prishtinës ka studiuar degën e Letersisë dhe Gjuhës në Fakultetin Filologjik.
Për shkak të aktivitetit politiko-patriotik, nga regjimi jugosllav në vitin 1983 është burgosur dhe është denuar me 6 vite burgim. Pas vuajtjes së dënimit ka vazhduar aktivitetin politik të panderprerë.
Pas fillimit të luftës çlirimtare është rreshtuar në radhët e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës dhe ka qënë komandant i Zonës Operative të Karadakut deri në mbarimin e luftës. Më vonë ka marrë pjesë në demilitarizimin dhe në transformimin e UÇK-së në TMK-së ku është emëruar Shef i Departamentit të Personelit detyrë të cilën e ka kryer deri ne maj të vitit 2000 kur ka kaluar në jetën politke duke qënë njëri ndër themeluesit e Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës dhe është zgjedhur sekretar i përgjithshëm i AAK-së. Është zgjedhur Ministër i Punës dhe Mirëqenies Sociale në Qeverinë e Kosovës. Është i martuar dhe ka tre fëmijë. Jeton e vepron në Prishtinë.

U lansua faqja e re e Ministrisė
Gjatė muajit nėntor u lansua faqja e re e Ministrisė sė Punės dhe Mirėqenies Sociale tė Kosovės. Hapi u ndėrmorr pas nevojės sė kahmotshme tė institucionit pėr informim mė tė mirė tė opinionit rreth kėtij institucioni me vlerė mjaft tė rėndėsishme nė shoqėsinė tonė....   


U lansua faqja e re e Ministrisė
Gjatė muajit nėntor u lansua faqja e re e Ministrisė sė Punės dhe Mirėqenies Sociale tė Kosovės. Hapi u ndėrmorr pas nevojės sė kahmotshme tė institucionit pėr informim mė tė mirė tė opinionit rreth kėtij institucioni me vlerė mjaft tė rėndėsishme nė shoqėsinė tonė....   


Vizitori 4824
 
english srpski